pühapäev, 8. märts 2020

Cake Smash pildistamine

Cake smash sessioon


Eestikeelsena mitte  eriti kaunilt kõlavana siis koogilammutamine või koogipurustamine.
Cake smash piltide tegemine on kogunud tohutult populaarsust kogu maailmas ja muidugi ka Eestis.
Cake smash sessioon on meeletult lõbus ja vahva võimalus tähistada lapse esimest sünnipäeva! 
Pildid saavad mõnusa emotsiooniga ja värvikad.
Pisikesed lapsed lihtsalt on parimad! Nende emotsioonid ja näoilmed on alati ette ennustamatud ja see teebki nende pildistamise nii ägedaks. Nad on täis uudishimu ja uurivad kõike eriti tähelepanelikult. Seetõttu ongi cake smashi sessioonid nii toredad. Muidugi võib pildistada vanemaid ja ka nooremaid lapsi. Nooremate puhul on oluline, et laps istuks iseseisvalt.
Olen pisikeste sessioonide ajal saanud kõvasti naerda ja muidugi ka kõvasti vaeva näha, et väike maailmaavastaja üldse pildile saada.
Sessioonil peab valmis olema täiesti erinevateks reaktsioonideks. Mõni beebi armastab puhtust sedavõrd, et ei ole nõus torti käega katsuma! Siis anname talle lusika! Mõni beebi see-eest lammutab tordi kiiresti ja on ise ülirahul.


Enne, kui tordi kallale lubati!
Vahest on lusikaga lihtsam!




Cake smash sessiooni asukoht


Pildistada saab nii õues, kui stuudios. Õuesessioon eeldab aga päris sooja ja kuiva ilma. Väga armas on sessioon läbi viija lapse oma koduses aias, või näiteks ka rannas. Stuudios ilmaga arvestama ei pea ja saab pildistada ka keset talve.

Ilupildid cakesmash sessioonil

Enne, kui pisikese tordi kallale lubame, teeme kindlasti ka pilte. Nii saab pildile pisikese ka sätitud ja puhtana, enne, kui lubame tal enda üle pea tordiga kokku mäkerdada :)

Kust saab tordi?


Väga oluline tordilammutamise sessiooni puhul, on tort! Tort on mõistlik lasta tuua vanematel- nemad teavad aineid, millega laps ei tohiks kokku puutuda. On võimalus  ka eelnevalt allergeenide kohta küsida ja siis tort tellida fotograafil endal. Mina eelistan tordi muretsemine vanemate hoolde jätta. Paljud vanemad on ise osavad ning teevad tordi ise- nii on 100% kindel, et kõik koostisosad on teada.


Tordi küpsetas tubli emme
Väga ei raatsi käsi määrida!




















Riietus 

Riietuse osas on valik täiesti vaba. Pisike võib olla ka täitsa palja kõhuga ja mähkmetes,või hoopis peenes kleidis. Kõik armsad aksessuaarid on samuti pildile oodatud! Oluline on, et ta võib end määrida.
Taustal on tavaliselt värvilised õhupallid, sünnipäeva sõnumiga lipukesed jm, mida vanemaga kokku lepime. Iga taust saab unikaalne sest iga lapse jaoks sätin tausta just temale mõeldes.

Milkbath ehk piimavanni pildid


Lisaks on võimalik cake smash sessioon ühilduda milkbath e. Piimavanni sessiooniga.
Kui laps on end tordiga mõnusalt ära mäkerdanud, pannakse ta vanni. Vann võib täidetud olla nii tavalise vee, kui ka piimaveega. Igasugu kaunistusi saab samuti kasutada- vette võib lisada marju, puuvilju ja lilli. Vanni pilte teeme ka eraldiseisvana- laseme lapsel hullata vees, teeme mulle ja naudime!
Vaata piimavanni pilte siit !

3in1 sessioon


Cakesmash sessioon on justkui kolm ühes pildistamine- teeme mõned ilupildid, siis lammutame kooki ning lõpuks peseme pisikese vannis puhtaks!

Kui su pisikesel on põhjust tähistada, broneeri aeg Kodulehel

Mulle meeldib mõelda, et fotod on nagu mälestustepärlid, mida sa saad nautida ka aastate pärast ning meenutada hetki, kui su lapsuke oli veel nii imepisike. Ära oota, Broneeri  pildistamise aeg juba täna!


     Ootan kohtumist Sinu ja su pisikesega!



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar