pühapäev, 15. märts 2020

Kuidas valida beebifotograafi?

Kuidas leida endale meelepärane fotograaf vastsündinu sessiooniks?


Palju õnne, Sa saad beebi!
pildile.ee
Sa soovid, et kõik oleks Su silmatera saabumiseks valmis. Sa oled juba varunud riideid, vajalikud beebitarbed ning lastetoagi ilmselt valmis seadnud.
Su imeline beebi  on kohe kohe ilmavalgust nägemas või juba sündinud  ja Sul pole veel fotograafi juurde aega broneeritud!
Vastsündinu pildistamiseks fotograafi otsimine interneti avarustest võib tekitada sinus parajat segadust. Fotograafe on väga palju, aga kuidas nende seast endale sobiv leida?

Siit leiad mõned soovitused vastsündinu pildistamiseks fotograafi valiku tegemisel. 

Netikommentaarid ja soovitused vastsündinu fotograafi otsingul.



Kaboompics .com


Kindlasti tasub lugeda teiste emade kommentaare ja soovitusi näiteks ka emmede ja beebide  gruppidest. Aga ära unusta sealjuures, et fotograaf peab sobima Sulle ja Sinu beebile! Kui ostad mõne toote ja see Sulle ei sobi, saad selle ümber vahetada- beebipilte sa uusi enam teha ei jõua!


Hind: palju sessioon maksab ning mida hind sisaldab.



Skitterphoto

See on tihti ka esimene küsimus, mis üles kerkib. Aga ära palun vali fotograafi ainult hinnast lähtuvalt. Liiga odav hind tekitab kohe küsimuse, et miks nii soodne ning kas selles on mingi konks. Kas sessiooni tasu sisaldab pilte või ainult stuudio ja fotograafi aega? Kas lisanduvad muud kulud? Vastsündinu pilte saab teha lühikest aega peale beebi sündi ning, kui Sa pettud oma piltides, siis tavaliselt on sobiv pildistamise aeg möödas ja Sa ei saa neid pilte oma imetillukesest beebist enam teha.


Asukoht: asukoht on oluline, et beebiga mitte väga pikka reisi ette võtta.


Pixaby


Kas pildistamine toimub stuudios või 
beebi kodus. Kui mugav on 
stuudiosse jõuda ning kas on parkimine võimaldatud.
See on siiski beebi üks esimesi kodust väljas käimisi ning pildistama jõudmine ei tohiks liiga palju aega võtta.

Galerii: vaata kindlasti fotograafi tehtud töid, kas tema stiil Sulle meeldib ja kas pildid Sind kõnetavad.


 Kui galeriis olevad pildid ei ole sulle meelepärased, siis otsi teine pildistaja- igal fotograafil on oma käekiri ja kõik ei peagi kõigile meeldima.
Sessiooni tüüp: kas Sa soovid pilte pigem “lifestyle” stiilis , ehk vähem poseerituid ning tavaliselt beebi koduses keskkonnas tehtud pilte või vastupidi- stuudiopilte, mis on poseeritud ning kasutatakse aksessuaare, mis on spetsiaalselt beebipildistamiseks mõeldud.
Kas Sulle meeldivad fotograafi värvivalikud ja stiil?
Minu tehtud töid näeb SIIT

Sobiv aeg: kas fotograafil on Sulle sobivat aega sessiooniks pakkuda?



Kaboompics .com
Beebi pildistamiseks on mõistlik broneerida aeg juba raseduse ajal, nii saad kindel olla, et Sulle meelepärane fotograaf saab sessiooni pakkuda. Vastsündinu pildistamine võiks toimuda esimese kahe nädala jooksul.



Suhtlus fotograafiga



Kas Sul on mugav fotograafiga suhelda, ehk kas ta on Sulle ka inimesena sümpaatne. Sa annad ometigi oma imepisikese beebi tema kätte paariks tunniks ning Sa ise pead end sealjuures mugavalt tundma. Kindlasti vajad Sa ka näpunäiteid beebi pildistamiseks valmistumisel- mida selga panna, mida kaasa võtta jne.

Kiida oma fotograafi



Kaboompics .com

Kui Sa leiad omale sobiva fotograafi ning Sa tunned end temaga suheldes ja koostööd tehes hästi, oled õnnega koos! Hoia oma fotograafi ning tee talle rõõmu ning kiida ja täna teda imeilusate piltide ja mõnusa kogemuse eest! Kes meist ei tahaks vahel kiitust saada!
Jah, mõnikord toob värskete vanemate suur rõõm piltidest ka mulle rõõmupisara silma!

 Mulle meeldib mõelda, et fotod on nagu mälestustepärlid, mida sa saad nautida ka aastate pärast ning meenutada hetki, kui su lapsuke oli veel nii imepisike. Ära oota, broneeri  pildistamise aeg juba täna!


     Ootan kohtumist Sinu ja su pisikesega!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar