reede, 13. detsember 2019

Vastsündinu pildistamine


Vastsündinu pildistamine

Sa oled täiesti võlutud oma beebi pisikesest näokesest, imeväikestest käekestest ja varvastest- ilmselt on ta Su juba ümber sõrme keeranud ja nunnumeetri täiega põhja lükanud kõigil, kel on au olnud temaga kohtuda.
Lapsed kasvavad kiirelt ja Su pisike beebi on varsti juba täitsa tegus väikelaps. Kui Sa tahaksid neid imelisi beebiea hetki mäletada ja talletada võimalikult kauaks- tule vastsündinupildistamisele! Mina ootan teid alati rõõmuga!

Kui Sa soovid oma väikesest imesi pilte võimalikult varakult teha, siis tuleks fotograafi juurde aeg broneerida juba ootuse ajal.
 Pildistamiseks kõige ideaalsem aeg on siis, kui beebi on alles 5-15 päevane. See aga ei tähenda kindlasti seda, et ma vanemaid beebisid jutule ei võta. Vahest juhtub, et ei jõua esimese kahe nädala jooksul pildistamisele mõeldagi- beebi sünd on piisavalt suur muutus Su elus ning pildistamine ilmselt ei tule kohe meeldegi. Vanemate beebidega on keerulisem lihtsalt nii sätitud ja poseeritud pilte saavutada sest neil on juba endal piisavalt iseloomu ja jõudu, et oma käte ja jalgadega näidata, kes on olukorra peremees :) Vahest siiski õnnestub ka vanemast beebist saada väga nunnusid tudupilte. Teised jälle uudistavad oma maailma tarkust täis silmadega fotograafi ning ei plaanigi unele suikuda. Kõik see ei sega  meil muidugi ilusate piltide tegemist!

Beebi pildistamine- Hanna 1 kuune

Vaata rohkem  Hanna ja ta pere pilte siit: https://pildile.ee/hanna-1-minisunnipaev 

Enne sessioonile tulemist


 Kui beebi saab rinnapiima, soovitan vältida päev või kaks enne vastsündinu pildistamist  vürtsiste toitude, tsitruseliste, ja kohvi tarbimist, kuna need võivad tekitada beebil gaase. Kui beebi ei tunne end sessiooni ajal hästi, on väga raske teda rahustada ning poosidesse sättida. Eesmärk on ju, et sina ja beebi naudiksite esimest fotosessiooni!
Kui beebi nahk on väga kuiv, võks nahka kreemitada eelmisel õhtul või hommikul enne pildistama tulemist.
Kindlasti varu palun kaasa mähkmed ja puhastuslapid ning pudelipiim, kui laps on kunsttoidul.Samuti võivad vanemad endale kaasa võtta näksimist.
Vastsündinu pildistamine võtab tavaliselt aega 2-3 h. Vanemad võiksid end riietada võimalikult mugavalt ning kui on soovi ka ise pildile jääda, siis selleks kaasa võtta vahetusriided. Beebi tuleks sessioonile tulles riietada võimalikult lihtsalt ära käivatesse riietesse, et saaks beebi pildistamiseks riidest võtta võimalikult vähe teda segades.

Fotosessioonil


Kogu pildistamise vältel jälgin ma ennekõike seda, et beebil oleks mugav ja turvaline olla. Beebi pildistamine käib absoluutselt pisikese tujude järgi. Kui tema tahab süüa, siis teeme söögipausi. Kui tema tahab veidike kaisutust, saab ka seda. Varun beebi pildistamiseks alati piisavalt aega, et saaksime rahulikult pildistada, süüa ja mähkmeid vahetada.

Kodune beebi pildistamine


Beebit tema enda kodus pildistades saab pildile jäädvustada koduse õhkkonna. Tema tuba, õed-vennad ning vanemad täpselt nii, nagu pere teda kodus ümbritseb. Kodune sessioon on kindlasti armas ja hubane, intiimne oma jagatud hetkedes.
Koduse sessiooni kasuks tasub otsustada näiteks siis, kui ema vajab veel natuke kosumise aega, või kui kodus on veel pisikesi põngerjaid, kes stuudios lihtsalt igavleksid või kui ongi soov beebit jäädvustada tema esimeses kodus

Vaata beebipilte ja broneeri omale pildistamiseks aeg https://pildile.ee/

Mulle meeldib mõelda, et fotod on nagu mälestustepärlid, mida sa saad nautida ka aastate pärast ning meenutada hetki, kui su lapsuke oli veel nii imepisike Ära oota, Broneeri oma beebi pildistamise aeg juba täna!

     Ootan kohtumist Sinu ja su imelise beebiga!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar