teisipäev, 17. detsember 2019

Buduaari pildistamine maoga

Madu ja buduaaripildid

Kui Derby pakkus mulle välja idee teha pildistamisi tema imenunnu valge kuningpüütoniga, ei mõelnud ma kaks korda.
Buduaaripildistamise peale kohe alguses ei mõelnduki, aga nii see välja kujunes! 
Buduaari pildistamisele tulevad naised on tavaliselt väga kahtleval seisukohal- nad ikka ei sobi selliste piltide peale ja kas neist üldse saabki ilusaid pilte teha... 
No tõesti saab! Igaühest!
Seekord läks enamus tähelepanust "maotaltsutamisele" ning õige pea oli pinge õhust kadunud ja järgi jäi vaid mõnus soe õhkkond, mis oli täis naeruturtsatusi.
 Ma tegelikult polnud enne ühtki madu käes hoidnud, silitanud jah nii tasakesi ja areldi. Madu, kellel ka vastav nimi-Blondu, ise oli ülirahulik ja inimsõbralik. Teda ei häirinud isegi fotovälgud. Muidugi oli väga suur abi mao perenaisest, kes seletas kuidas madu hoida ja kuidas käituda. Eelnevalt andis Derby infot, et lõhna endale peale panna ei tohiks- madudele ei meeldi keemilised lõhnad. No ja tegelikult ei jää lõhn ka pildile, nii, et midagi olulist seetõttu pildile püüdmata ei jäänud.
 Buduaaripiltidega on ikka nii, et need jäävad rõõmustama enamasti vaid  pildilolijat ja ilmselt ka tema kaaslast. Teistele näitamiseks need mõeldud ei ole.
Jah, leidub ka julgeid, kes annavad loa oma piltide avalikustamiseks, aga neid on vähe. Piltide avaldamise lepin ma alati modelliga kokku. Austan inimeste soovi oma pilte vaid endale hoida ja ei jaga kunagi  ühtki pilti fotosessioonist, kui  pole avalikustamiseks  nõusolekut saanud.



Buduaari pildistamine maoga


Tegime valiku piltidest koos modellidega ning rohkem pilte leiad kodulehelt


Mulle meeldib mõelda, et fotod on nagu mälestustepärlid, mida Sa saad nautida ka aastate pärast ning meenutada hetki ja sündmusi enda elust. Ära oota, Broneeri omale pildistamise aeg juba täna!
     Ootan kohtumist Sinuga!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar